Cijene i paketi2018-11-13T18:21:10+02:00

Najam kompletne blagajne i aplikacije InfoS za ugostiteljstvo i trgovinu

Cijena najma kreću se od 200,00 kn po danu ili 280,00 kn mjesečno, a ovisi o duljini trajanja najma, količini kasa koje trebate za najam. Molimo da više o svemu pročitate na našoj zasebnoj stranici.

Program je moguće kupiti na više načina. Nudimo godišnje i trajne licence, te rabate za veće količine.

 • 1. Godišnja licenca aplikacije InfoS za ugostiteljstvo i trgovinu

  Godišnja licenca plaća se svake godine po cijeni od 1000,00 kn + PDV. U toj je cijeni uključena i naša telefonska i online podrška, te sve nove verzije aplikacije InfoS koje izađu za sve godine plaćanja licence.

 • 2. Trajna licenca aplikacije InfoS za ugostiteljstvo i trgovinu

  Trajna licenca se plaća jednokratno u iznosu od 3000,00 kn + PDV. Prvu godinu dobivate gratis online i telefonsku podršku kao i sve nove verzije aplikacije InfoS koje izađu u prvoj godini. Nakon prve godine nadogradnje programa i naša podrška naplaćuju se prema važećem cjeniku.

 • 3. Naručivanje više licenci (3 ili više komada)

  Ukoliko Vam treba više licenci na jednoj ili različitim lokacijama olakšati ćemo Vam kupnju sa rabatom na količinu. Rabati su do 50% i dogovaraju se individualno prema dogovoru sa Vama.

 • 4. InfoS licenca sa uključenim knjigovodstvom

  Možemo vam uz InfoS softver ponuditi i knjigovodstvene usluge. Cijene za paket “INFOS + KNJIGOVODSTVO” počinju od 500,00 kn/mj za obrte i manje tvrtke, a preciznu cijenu možemo Vam reći nakon analize vaših zahtjeva.

 • 5. Pekare sa uključenom knjigom KEUB (knjiga evidencije utroška brašna). Cijene softvera za pekare / pekarnice uvećavaju se za 30% na gore navedene cijene.

InfoS POS Order aplikacije za Android uređaje video.

Ukoliko se radi o sustavu koji zbog svoje naravi organizacije i obujma posla zahtjeva prilagodbe aplikacije, te podršku koja je učestalija od uobičajene, cijene se definiraju prema procijenjenim ili stvarno utrošenim satima.

Paket 1

3650,00 +PDV kn

Paket 2

4900,00 +PDV kn

Paket 3

5200,00 +PDV kn

Paket 4

7600,00 +PDV kn

InfoS POS Order aplikacije za Android uređaje

40,00+ PDV kn/mj
 • Instalacija servisa za komunikaciju sa računalo se naplaćuje 450 + PDV (jednokratno se instalira na računalo tj. glavnu blagajnu). Glavna blagajna mora biti u istoj mreži (LAN/WLAN kombinacija) kao i Android uređaji (pametni telefoni ili tableti) na kojima će se instalirati mobilna aplikacija.
Pakete je moguće prilagoditi vašim željama i potrebama.

Cijene su informativne. Zadržavamo pravo promijene cijena bez prethodne najave.

*rabljeno sa garancijom HP-8300 ELITE, USDT, i3/i5, 4GB RAM, 250GB disk, Win 7 PRO ili slično

**rabljeni 17″ LCD monitor

Sistem ključ u ruke

POS blagajne, sustavi, računala, pisači

Unos početnih normativa i artikala (za ugostiteljstvo), edukacija i instalacija na cijelom području uključena je u cijenu licenci (bez obzira da li se radi o trajnoj ili godišnjoj). Dakle, dobivate funkcionalno i gotovo rješenje.

Ukoliko tek počinjete sa poslovanjem biti će Vam potrebna i ostala POS oprema (računalo, monitor, POS pisač ili All-In-One rješenje koje sadrži sve zajedno u istoj kutiji). Nudimo i kompletnu opremu i instalaciju iste. U ponudi imamo sve od rabljenih jednostavnih sistema do All-in-one sistema. Obratite nam se s povjerenjem.