Sourcecode i distribucija

Otvoreni smo za svaku vrstu suradnje. Tražimo partnere (trgovce i integratore) u Hrvatskoj i regiji koji će našu aplikaciju prodavati i održavati. Nudimo fleksibilne rabatne ljestivice.

Postanite prodavač, distributor ili instalater našeg programa

Kupite izvorni kod i zaradite još više

Nudimo fer podjelu zarade s kojom dobivate i do 50% vrijednosti licence (za godišnju dobivate i svaku sljedeću godinu), a sve ovisno o dogovoru i podjeli posla.

Ukoliko želite samostalno nastaviti razvoj programa i dalje ga prodavati pod nekim drugim (vašim vlastitim) imenom, moguće je kupiti izvorni kod (source code) InfoS – POS blagajna za ugostiteljstvo po cijeni od 75000,00 kn + PDV za trenutno dostupnu verziju.
Program je u cijelosti napisan u C# programskom jeziku (razvojno okruženje .NET) i radi uz najnoviji .Net framework 3.5+ (Windows XP, Vista, Windows 7).
A naknadno možete kupiti i sve nadogradnje i promjene koje ćemo napraviti mi s naše strane.
Ukoliko ste zainteresirani ili imate neku drugi prijedlog suradnje svakako nazovite na 098 / 715 – 663 ili pošaljite poruku i dogovoriti ćemo detalje.

Imate dobru ideju kako bi nešto u aplikaciji InfoS bilo bolje ili lakše?

Stalni razvoj aplikacije InfoS

Autori smo programa u cijelosti pa svaku vašu želju možemo implementirati direktno u kodu i takav prilagođeni softver za POS kasu instalirati vama bez dodatnih troškova.

Aplikaciju stalno nadograđujemo i svakim danom postaje sve bolja, jednostavnija, a istovremeno nudi sve više mogućnosti. To je garancija da ćete i sutra imati ispravnu verziju kada se zakoni opet promijene.